Új jelszó kérése
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Digitális aranyozó gépek

Fő kategória >Digitális aranyozó gépek

Az aranyozás, metalizálás nagyon régi technológia, ezért ezen a téren is szükségszerű fejlesztések mentek végbe. A darabszámok lényeges csökkenésével, a kisebb digitális nyomdák, műhelyek elterjedésével igény támadt a munkafolyamatok "házon belül" tartására.

Az ún. hőpréses (hot stamp) technológia nagyon gazdaságos bizonyos darabszám felett, de kisebb darabszámok, egyedi munkák (szakdolgozat, meghívók, oklevelek) esetén a klisékészítés költségei miatt nagyon drágává válhat.

Ezt a problémát küszöbölik ki digitális aranyozó gépeink, melyek klisé nélkül dolgoznak. Nem utolsó sorban a berendezések alacsony bekerülési költségei, a kis energia fogyasztása és helyigénye, mely előnyössé teheti a szolgáltatók számára. Berendezéseink csak és csak nyomtatás közben 150-300W-ot, míg a hagyományos aranyozók folyamatosan (felfűtés és üzemelés közben is!) 3-4kWh-t fogyasztanak. Alkalmasak akár egy példány gazdaságos elkészítésre is, de jellemzően a mostanában előforduló általános darabszámok (kb.500 nyomat) mellett szintén versenyképesek.

Eltérően a hagyományos eljárástól jóval rugalmasabb, hiszen tetszőleges betűformát, emblémát nagyon gyorsan és egyszerűen elő tudunk állítani. Mivel azért digitális nyomtatásról beszélhetünk, a hagyományos metál fóliák nem használhatók ezekhez a gépekhez. Ezeket az alapanyagokat szintén cégünk szállítja versenyképes áron. Továbbá meg kell említeni, hogy a fej kialakítása miatt a nagyon durva, rücskös felületű anyagokat nem minden esetben lehet nyomtatni, ezért felhasználás előtt tesztelje a nyomtatni kívánt anyagot.

 

A berendezések papír, müanyag, műbőr, stb. nyomtatására alkalmasak.


Nincs ilyen termék

Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft

Webáruház készítés